Nyt kun tähän astisen elämäni suurin haaste, Kilimanjaro on valloitettu, on vaihdettava suuntaa ja otettava sama haaste matkana vaakatasossa ja tällä kertaa juosten.

Tällä hetkellä reenausta voi tehdä vasta mentaalisti, mutta tämähän se vasta mukavaa onkin - voi kirmailla Nokiaa pitkin ja poikin,  eikä tunnu missään, paitsi leikkauhaavassa jos osuu yskäisee  tai pieraseen.  

Eilen pääsin kirurgi Anttosen kynsistä. Hauska mies tuo Anttonen muuten, kävi huoneessa ennen leikkausta vähän tutkimassa ja piirtelemässä mun mahaan sinisellä tussilla. Kehu, että jännä vaiva sulla, ei tiedä mitä tulee vastaan ennenkuin avaa, kun kaikki kollegat ovat saaneet vaivan sijoitettua kuvissa ja kertomuksissa vähän eri paikkaan.

Tutkittuaan  totesi, että rouvalla taitaa olla kaksikin vaivaa, toinen on nimeltään tyrä ja toinen samanlainen revähtymä kohdunkannatusjänteessä kuin jääkiekkoilijoilla noin yleensä.  Tarkensin, että puhuuhan hän nyt naisjääkiekkoilijoista..

Käytiin siinä sitten lajivertailuja olisiko joku lajeistani sellainen, että olisi voinut ko revähtymän aiheuttaa... Yhdessä tuumin päädyimme siihen, että kyllä revähtymä on tullut vuosien takaisessa, talvilenkkeilyssä, sattuneessa kaatumisessa. Sovittiin, että avaa ja korjaa kaiken näkemänsä.

Leikkaussalissa kaikki toimi mukavasti, pestiin, desinfioitiin ja lopuksi vielä brassi teippituotteilla.. Onneksi oli tuossa vaiheessa jo annettu rauhoittavaa, etten pahemmin ulvahdellut...yllätyksenä  vähän tuli avoleikkaus muutaman puudutuspiikin voimin..mutta yhtä kaikki Anttonen piti lupauksensa ja puristeli tyrän olemattomiin ja korjasi revähtymän ja pelasti jalan hermon pinteestä. Kovasti kuulosti tämä Anttonen olevan hoitajien arvostama, lupsakka kaveri, liekö savolainen....

Tunti siinä lavitsalla meni, ja ainut mistä pääsee moittimaan oli se konjakkilasin koko ja konjakin määrä, mutta ymmärtäähän sen, että ei 105 eurolla kauheeta määrää muun palvelun lisäksi voi konjakkia saada..pitäis laittaa perusturvajohtaja Halmeelle viesti, että nostaisivat vähän kunnan palvelusetelin taksaa , jäis vara toisellakin konjakille..

No ei tällä erää enempää tätä plokia.. Kirmaisen tässä joutessani Mustavuoressa ja yhden lenksun Kilimanjarolle..