Kuinka päivät ja viikot menevät sIivillä...pari viikkoa niin Kaukolla ja minulla on edessä Kuortaneen lopputestit.Mielenkiintoista nähdä mitä puolessa vuodessa on saatu aikaan. Suurin toive tässä kohtaa on säilyä terveenä ja päästä lähtemään matkaan terveenä.

Jokaisella lähtijäpariskunnalla on ollut omat hankaluutensa nyt kesän aikana, Lailan varvas, Peten polvi, Margitilla ongelmia jalkaterien kanssa, Pirjolla ja Raimolla surua, Itsellä oli flunssa ja todella tukkoinen olo elokuun puolivälissä. Selvisi että minulta puuttuu kokonaan allergialääke...kaiken tän keskellä pitäisi olla myös lääkäri..

Treenaaminen on sujunut kaikesta huolimatta hyvin ja ainakin itse olen oppinut että vähemmän on enemmän..säännölliset reenit ja väliin lepoa, ei jatkuvaa suorittamista. Flunssajakson jälkeen reeni kulki mukavasti ja niin se kulki eilenkin 10 km sauvakävelylenkillä. 

Tällä hetkellä päänvaivaa alkaa tuottaa pakkaaminen eli kuinka saada kaikki oleellinen mukaan ja miten erottaa kotiin jätettävät tavarat mukaan otettavista. Matkatavaraa ei saa olla enempää kuin 23 kg. Apua! Malarialääkkeistä on ollut monenlaista juttua, mutta olemme päätyneet niistä uusimpaan Rumbaboriin, kallista,mutta pitäisi olla hyvin siedettyä. Vanhoista lääkkeistä mm. Lariam saattaa aiheuttaa käyttäjälle harhoja. Niin paljon rohkeutta ei ole, että sitä kokeilisin.

Mustavuoren rinnettä on hinkattu ylös ja alas..työkiireiden vuoksi olen joutunut siirtämään omat harjoitukseni aamuun,  mutta samalla olen saanut todella mukavan kosketuksen ns.oman harjoituksen tekemiseen, omassa tahdissa ja rauhassa 5 x huipulle.. Mielessä hoen vaikeilla hetkillä mantraa" jokainen askel lähempänä huippua..image.jpg