Tässä sohvalla ynnäilen, 1.3 alkaen olen kävellyt  698  km ja noussut Mustaanvuoreen 98 kertaa. Olen lähellä  asettamiani tavoitteita. Hölkäten pärjään 3 km ja reippaalla lenkillä 5 km. Mietin tulevia tavoitteita ja tulevaa syys- talvikautta. Vuosi alkaa yhä selvemmin jakautua kahteen kauteen, maalis-elokuuhun ja ja syys-helmikuuhun.  Maaliskuussa alkaa kutkuttaa ulkoilma ja sen makuun kun pääsee, sisälle siirrytään vasta kun säät pakottavat.  Syyskuulla mieli kääntyy väistämättä suojatuimpiin oloihin. Tulevalle kaudelle tulee mukaan ehdottomasti vesijuoksu ja sen ohella uinti. Mukana tulisi olla myös kuntosali.Mietin  millainen Mustavuori olisi lumikengillä? 

Viime viikonloppuna ystäväni kysyi olenko aina ollut liikunnallinen ihminen? Siinä missä puolisoni saattoi vastata omalta osaltaan myöntävästi, itse en voi niin vasta. Kyllä liikunta on tullut mukaan elämääni viimeisen viiden vuoden aikana entistä vahvemmin ja säännöllisemmin. Tavoitteeni on pitkään ollut ja on, tästä eteenkin päin, neljät kunnon reenit viikossa ja päälle hyötyliikuntaa.

Tiedän,  että liikunta on tuonut elämääni monia mukavia asioita, jaksamista arkeen, hyviä hetkiä puolison kanssa ja todella mahtavia kavereita. Liikunnan kautta olen päässyt reissuihin, joista en ole osannut edes unelmoida. Kipinä on syttynyt, ja sisällä kutkuttaa -  liikunnallinen unelma, mutta se on vielä kuin Pokémon munassaan..antaa odottaa kuoriutumistaan, mutta luotan - se löytyy! 

Huomenaamulla palkitsen uskollisimmat Personal trainereni kunnon aamulenkillä, paukauttaen samalla tuon tavoitteen 700 km plakkariin. Kiitos kaikki rakkaat ja kiitos ihanat koiramme Nuppu ja Kapu!