Päivät kuluvat kuin siivillä, pari viikkoa ja lähtö on lähellä. Pää singahtelee välillä matkaan, välillä muihin asioihin. Töissä yt:t loppusuoralla, ensi viikolla ne saa laput ketkä ovat saadakseen.  Syyskuun olen suhaillut edestakaisin koulun ja kaupungintalon väliä. Opetus on ollut antoisaa, mutta näin edestakaisin kahden työpaikan välillä kulkien on kiirettä pitänyt, iltaisin olen korjannut tenttejä..

Kuortaneella viikonloppuna  testit kertoivat hyvää ja siltä osin matkalle voi lähteä luottavaisin mielin....nyt ennen matkaa tekisi mieli reenata vielä kosolti lisää, mutta toisaalta tekee mieli rauhoittua ja keskittyä lähtövalmisteluihin.

Kaikki hankinnat on kyllä tehty,mutta pakkaamiseen pitäisi tosissaan keskittyä, mitään turhaa ei kannata lähteä kantamaan mukana.

Kuortaneen porukkamme haluaa jatkaa ja saimmekin varattua syksylle 2016 tapaamisen. Keväällä 2016 valtaosa viikonlopuista oli jo varattu eli ajoissa liikkeelle jos Kuortaneelle haluaa.

Kuortaneen porukka oli hauskaa ja välitöntä seuraa, enpä olisi uskonut, että olisin nauttinut lentopallon peluusta,mutta niin vaan ryhmä imaisi mukaansa...

Eilen jalkahoidossa viimeistelemässä matkajalkoja.. Seuraava steppi on matkalääkevaraston tarkistaminen ja happisaturaatiolaitteen käyttöharjoitukset.